top of page

DINE VÆRTER

71D145B2-8162-4E6E-A015-1F5A9CB2A1F5.jpe

Sand velstand er at dele det, du kan og har med andre

Anja har boet en stor del af sit liv i udlandet og hun har drevet virksomheder i ind og udland. Anja har arbejdet på diplomatstatus ved FN og  koordineret større kulturevents i New York City under det danske kulturministerium. 

Udover at være international prisbelønnet forfatter har Anja igennem egne virksomheder samarbejdet med nogle af verdens førende brands indenfor respektive nicher. Siden 2010 har Anja især arbejdet med personlig udvikling, ledelsescoaching, natur mindfulness, mentaltræning og sorgrådgivning

I krydsfeltet mellem forretningsforståelse, spiritualitet og personlig udvikling, bruger Anja  naturen som katalysator for hendes daglige virke ved retreats, undervisning af private samt ledere og bestyrelsesgrupper.

Anja Linn

Co-Founder & Direktør

Situationsfornemmelse er udgangspunktet i enhver relation

Morten er opvokset på Møllerup Gods og har boet mange år på Mols. Arbejdsmæssigt har Morten en 25 årig karriere som luftkaptajn i international luftfart, leder, flyinstruktør og language proficiency assescor bag sig, i USA, Europa og Asien.

Morten har set det meste af verden og har igennem de sidste 8 år

haft base i Japan.

 Flybranchen og en profesionel sportskarriere har givet Morten årtiers daglig erfaring med begrebene mentaltræning, teamwork, personaleledelse, krisehåndtering, kommunikation  og kulturforståelse. 

Morten har et dybt og indgående kendskab til Japansk kultur og arbejdsmentalitet, hvilket han  formår at sætte i spil og op imod nogle af de begrænsninger og udfordringer erhvervslivet i Danmark

ofte italesætter. 

Udover den daglige drift af Landstedet Mols afholder Morten løbende foredrag og oplæg om ovennævnte. 

Morten Overgaard

Co-Founder & Indehaver

12616A0F-3883-4900-BC8D-D2751AB866D9.png
bottom of page